Cari Blog Ini

Produk Terlaris
Pilihan Golongan BijakCADANGAN PENGGUNAAN


ANACARDIUM 200x
(sebelum ini GENIUS BOOSTER)

Perangsang minda berkuasa tinggi(high-potential). Kejayaan klinikal terbaik selepas keluaran sebelum nya seperti GENIUS BOOSTER yang telah lama dipasaran.

  Untuk Membantu:
 • Meningkatkan ketajaman fikiran,
 • Menguatkan daya tumpuan(konsentrasi),
 • Intelligent Quotient (IQ),
 • Emotional Quotient (EQ),
 • Spiritual Quotient (SQ)
 • Ketenangan emosi,
 • Cergas fizikal dan mental,
 • Meningkatkan daya kreatif dan memori,
 • Meningkatkan daya komunikasi,
 • Petah dalam percakapan,
 • Membantu masalah serta penyakit
 • seperti Autisme,disleksia, ADHD dan sebagainya.
Aturcara pemakanan:

Diambil secara oral dengan cara diletakkan pada atas atau bawah lidah dan dikemam hingga larut.
Rasanya manis dan mudah larut di mulut.Untuk bayi yang tidak boleh kemam, boleh dilarutkan didalam air (masak sejuk @ air mineral) dan diberi minumANACARDIUM 200x merupakan formula homeopati yang boleh diamalkan untuk jangkamasa panjang kerana ia tidak mendatangkan kesan sampingan dan tidak mengandungi bahan-bahan yang memudaratkan. Pengguna boleh mengurangkan dos sekiranya penyakit atau simptom telah berkurangan dan terus mengamalkan ANACARDIUM 200x sebagai pencegahan serta mengekalkan kesihatan.

Tips ANACARDIUM 200x keluarga:
 • Masukkan satu penutup botol penuh, ANACARDIUM 200x kedalam bekas simpanan air minum (air masak sejuk @ mineral 500ml) dan kacau dengan sudu plastik atau goncang sehingga larut. Ia akan menjadi tonik saraf, otak dan tenaga untuk seisi keluarga.
 • atau kedalam bekal minuman anak anda (mineral @ air masak sejuk) untuk bekalan minuman ke sekolah. Sebagai tonik otak, saraf dan tenaga sepanjang waktu persekolahan.
 • Dengan mengamalkan ANACARDIUM 200x , sistem imunisasi seisi keluarga akan bertambah dan kekal cergas sepanjang masa.
ANACARDIUM 200x merupakan rumusan Homeopati yang mampu merangsang tubuh badan agar berfungsi dengan lebih baik terutamanya dibahagian otak yang terdiri dari aliran darah, sistem saraf, dan sistem tubuh bdan yang lain. Hasil dari sistem tubuh badan yang sihat tanpa sebarang masalah, maka ia akan mempermudahkan proses pembelajaran anak-anak anda dan seterusnya meningkatkan ilmu pengetahuan anak-anak anda. 
ANACARDIUM 200x juga akan memastikan tubuh badan sentiasa cergas dan bertenaga serta mengguatkan sistem imunisasi tubuh badan.
Bukan untuk kanak-kanak sahaja, ANACARDIUM 200x juga perlu dimiliki oleh semua golongan tidak kira pelajar, pensyarah ataupun ahli perniagaan kerana ia dapat meningkatkan daya kreativiti, memori, komunikasi disamping mengawal emosi, stress, dan sebagainya.

ANACARDIUM 200x merupakan pemanis kehidupan,
ANACARDIUM 200x merupakan pelaris perniagaan anda,
ANACARDIUM 200x  merupakan gedung ilmu anda..
ANACARDIUM 200x  meningkatkan kemahiran anda,
ANACARDIUM 200x  membantu mencapai cita-cita anda..
ANACARDIUM 200x  bebas dadah, bahan kimia, serta bahan-bahan yang boleh memudaratkan..


Dapatkan segera..
ANACARDIUM 200x  hanya:

RM 60.00 (WM) RM 65.00 (EM)
KANDUNGAN: 90 biji

Kami memerlukan wakil @ pengedar atau stokis dari kawasan atau negeri lain. Untuk maklumat lanjut hubungi Dr. Azman.


Tingkatkan potensi minda anda ke peringkat tertinggi. Jangan bazirkan potensi tersebut, jadilah seorang yang sentiasa maju kehadapan didalam setiap bidang yang anda ceburi Insya'Allah, ANACARDIUM 200x  mampu membantu. Melalui remedi-remedi pilihan Dr Azman mampu membekalkan khasiat dan faedah yang diperlukan dalam tubuh badan untuk menjana kemampuan dan potensi otak kita. HOMEOPATI MERAWAT KESELURUHAN DIRI ANDA!!!!

CADANGAN PENGGUNAAN


DAMIANA 200x
(sebelum ini MACHO-UP)

Formulasi homeopati terkini terbukti secara klinikal untuk membantu mengatasi sebarang masalah berkaitan kelelakian seperti impotensi (mati pucuk), ejakulasi pramatang, kencing tak lawas( prostatitis), kurang subur dan sebagainya.

Formulasi homeopati terkini, telah terbukti secara klinikal untuk membantu mengatasi pelbagai penyakit dan masalah berkaitan kelelakian seperti :

Impotensi
Ejakulasi pramatang
Kencing tidak lawas
Kurang subur
Masalah Prostatitis
Masalah psikologi
Dan pelbagai lagi.

Aturcara pemakanan:
 • Dimakan secara oral dengan cara diletakkan pada atas lidah atau bawah lidah dan dikemam hingga larut. Ia adalah manis dan mudah larut pada mulut.
 • Untuk kanak-kanak yang tidak boleh diberi cara kemam, boleh dilarutkan didalam air (masak sejuk @ air mineral) dan diberi minum.
 • DAMIANA 200x merupakan formula homeopati yang boleh diamalkan untuk jangkamasa panjang kerana ia tidak mendatangkan kesan sampingan dan tidak mengandungi bahan-bahan yang memudaratkan. Pengguna boleh mengurangkan dos sekiranya penyakit telah sembuh dan terus mengamalkan DAMIANA 200x sebagai pencegahan serta mengekalkan kesihatan.
Khas Untuk Anda Hasil Kejayaan Kami.

DAMIANA 200x hanya:
RM 60.00 (WM) RM 65.00 (EM)
90 BIJI


UNTUK MAKLUMAT LANJUT MENGENAI PRODUK-PRODUK HOMEOPATHY INI SILA HUBUNGI (CALL/WHATSAPP) 013-5297053 / 017-5298997
CADANGAN PENGGUNAAN


SABINA 200x
(sebelum ini FEMINIM BEST)

Formulasi homeopati yang mempunyai kejayaan klinikal terhebat untuk membantu mengatasi pelbagai penyakit dan masalah berkaitan kewanitaan seperti sindrom pra haid (PMS), senggugut, keputihan, haid tidak teratur, kurang nafsu seks, kurang subur, kendur otot faraj dan seumpamanya.Khas Untuk Wanita Tidak Kira Umur..


Formulasi homeopati terkini, telah terbukti secara klinikal untuk membantu mengatasi pelbagai penyakit dan masalah berkaitan kewanitaan seperti :

Sindrom Pra Haid (PMS)
Senggugut
Keputihan
Haid tidak teratur
Kurang nafsu seks
Kurang subur
Kendur otot faraj
Dan pelbagai lagi.

Aturcara pemakanan:

Dimakan secara oral dengan cara diletakkan pada atas lidah atau bawah lidah dan dikemam hingga larut. 
Ia adalah manis dan mudah larut pada mulut.
Untuk kanak-kanak yang tidak boleh diberi cara kemam, boleh dilarutkan didalam air 
(masak sejuk @ air mineral) dan diberi minum.
SABINA 200x merupakan formula homeopati yang boleh diamalkan untuk jangkamasa panjang kerana ia tidak mendatangkan kesan sampingan dan tidak mengandungi bahan-bahan yang memudaratkan. Pengguna boleh mengurangkan dos sekiranya penyakit telah sembuh dan terus mengamalkan 

SABINA 200x sebagai pencegahan serta mengekalkan kesihatan.

SABINA 200x hanya:

RM 60.00 (WM) RM 65.00 (EM)
90 BIJIUNTUK MAKLUMAT LANJUT MENGENAI PRODUK-PRODUK HOMEOPATHY INI SILA HUBUNGI (CALL/WHATSAPP) 013-5297053 / 017-5298997CADANGAN PENGGUNAANKALI BICH 200x
(sebelum ini BREATHCLEAR)

KALI BICH 200x merupakan produk rumusan Homeopati terkini untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan yang menganggu pernafasan anda dan sebagainya. Ia berdasarkan kejayaan serta pengalaman klinikal Dr. Azman selama lebih 20 tahun dalam merawat pelbagai jenis penyakit melalui perubatan homeopati di Pusat Perubatan Homeopati & Naturopati Azbudi milik beliau.

Diatas permintaan yang tinggi orang ramai terhadap penawar masalah kesihatan terutamanya resdung, sinusitis, rhinitis, asthma dan pelbagai lagi masalah kesihatan yang bersangkut paut dengan sistem pernafasan dan juga termasuk masalah kulit seperti jerawat dan sebagainya, maka lahirlah KALI BICH 200x.
KALI BICH 200x juga merupakan satu kaedah rawatan yang lebih selamat, mudah dan berkesan kerana ia tidak mengandungi bahan-bahan kimia, dadah serta bahan-bahan yang boleh memudaratkan kesihatan, malah kanak-kanak kecil boleh memakannya tanpa sebarang masalah. rasanya juga adalah manis dan cara memakannya adalah sangat mudah. KALI BICH 200x juga boleh dicampur didalam botol/ bekas air minuman (mineral @ air masak) dan boleh dijadikan minuman harian untuk menjana kesihatan anda dan seluruh ahli keluarga.

KALI BICH 200x merupakan Formulasi homeopati yang terbukti secara klinikal mampu membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan melibatkan Sistem pernafasan serta mencegah tubuh badan dari mendapat masalah seperti:


Pernafasan terganggu,
Nafas berbau,
Hidung tersumbat,
Hingus meleleh tidak kira masa,
Selsema biasa, mahupun akibat jangkitan virus bahaya,
Alahan akibat pelbagai punca,
Asthma, Bronkitis, Pneumonia
Kulit kasar, jerawat, ruam,
Berdengkur, batuk, dan kahak,
Resdung, Sinusitis, Rhinitis,
Dan sebagainya.
Jika anda mengalami semua gejala di atas ataupun sebahagian sahaja, masalah anda mungkin dapat di atasi dengan KALI BICH 200x.
KALI BICH 200x boleh diamalkan untuk jangkamasa panjang kerana ia tidak mengandungi bahan-bahan yang memudaratkan, sesuai untuk golongan dewasa atau kanak-kanak. Ia tidak mendatangkan kesan sampingan malah rumusan Homeopati didalam KALI BICH 200x dapat membantu mencegah tubuh badan dari mendapat penyakit serta mengekalkan kesihatan anda.

Sekiranya anda telah banyak mengeluarkan wang untuk mendapatkan rawatan resdung namun tidak sembuh-sembuh, maka cubalah KALI BICH 200x, kerana kesembuhan perlu bermula dari dalam (akar @ punca penyakit). Dapatkan segera sebelum masalah kesihatan anda semakin melarat kerana setiap penyakit akan bertambah komplikasinya.

KALI BICH 200x hanya:

RM 60.00 (WM) RM 65.00 (EM)
90 BIJI
UNTUK MAKLUMAT LANJUT MENGENAI PRODUK-PRODUK HOMEOPATHY INI SILA HUBUNGI (CALL/WHATSAPP) 013-5297053 / 017-5298997
BIOCELLTONIC


Formulasi Homeopathy yang terbukti secara klinikal mampu membantu merangsang keseluruhan fungsi organ dan tubuh badan, melengkapkan kekurangan zat,vitamin & mineral, menyahtoksin dari tubuh hingga ke peringkat sel. Membantu pertumbuhan sel-sel baru yang normal dan sihat, menguatkan sistem pertahanan (imunisasi) badan untuk melawan penyakit dan menyembuhkan hingga ke akar umbinya.Sesuai untuk setiap peringkat umur, keadaan dan pelbagai jenis penyakit mahupun yang kritikal dan kronik. 

-kesakitan sendi- tulang,dan semua anggota badan.

-masaalah penghadaman spt gastrik,ulser dan susah berak.

-masaalah dan penyakit berkaitan hati dan darah.

-masaalah kulit dan kecantikan spt kudis,bisul,jerawat dll.

-menurunkan tekanan darah dan gangguan jantung.

-masaalah berkaitan penyakit lelaki dan wanita.

-Penyakit kanak-kanak dan ragamnya.

-Penyakit gangguan fungsi saraf,otak dan minda.

-Kencing Manis, lemah badan kurang selera makan.

-Menguatkan sistem imunisasi tubuh-badan.

-Gangguan sistem urinari dan buah-pinggang.
-Dll. 

BIOCELLTONIC hanya:
RM 60.00 (WM) RM 65.00 (EM)
90 BIJI