Cari Blog Ini

BIOCELLTONIC

Kebaikan garam tisu mineral didalam air minuman anda.


BIOCellTonic

Kebaikan garam tisu mineral didalam air minuman anda.
Garam Tissue Mineral yang paling terkenal adalah yang berasal dari kawasan gunung Himalaya. Ia adalah mineral organik yang paling berkhasiat, paling bersih dan mempunyai struktur geomatrik kristaline yang amat sempurna. Ia mengandungi semua unsur yang terdapat dalam tubuh manusia.
Garam Tissue mineral berbeza daripada garam halus biasa yang diproses yang mana kandungan sodiumnya adalah sodium pasif yang menyebabkan tekanan darah naik. Garam memudharatkan apabila proses “pembersihan” turut menyahkan unsur potassium, kalsium, magnesium dan besi yang perlu bekerjasama dengan sodium. Garam merupakan satu rahmat daripada Allah SWT yang boleh dinikmati dan tidak semestinya ditakuti kemudharatannya.
Garam Tissue mineral menambah kualiti segala sesuatu yang dicampur dengannya.Ia berfungsi sebagai pemangkin dalam tindakbalas kimia oleh itu sangat perlu dalam penghadaman dan pencernaan makanan, mengurangkan masalah angin dan gastrik. Ia sangat cekap melancarkan pengaliran darah, merangsang kelenjar untuk merembes hormon, asid amino, mineral dan vitamin oleh organ tubuh. Ia kaya dengan iodin dan mampu mengimbangi kalsium dalam tubuh iaitu mineral yang penting untuk mencegah osteoporosis.
Fakta

Garam Tissue mineral ini wujud sebagai lapisan mendapan mineral di kawasan tanah tinggi, di bukit-bukau,gunung-ganang dan ada juga di kawasan laut/tasik yang surut atau di playa. terhasil daripada mendapan garam daripada laut sejak beribu-ribu tahun dahulu.
Garam Tissue mineral meningkatkan kadar metabolisma dan memecahkan rangkaian lemak dan kolesterol Melancarkan pengaliran jus hempedu, penting dalam pengawalan berat badan. Dapat menyahkan toksin dan asid uric, dengan itu dapat merawat masalah gout dan sakit tumit. Garam mengandungi unsur pembersih, penghilang lendir, bersifat penyerap dan mencegah bau busuk dan kerosakan lantas mengelakkan keracunan dalam perut. ianya mampu menyerap gas-gas lengai dalam perut dan usus, merangsang kelenjar tiroid yang penting dalam pembinaan tulang yang kuat (bone minerlisation). Bersifat pengalir yang efisien, melancarkan system saraf dan pengaliran neuro transmitters yang menghantar isyarat kepada otak. Sifat penyerapan Garam Tissue mineral adalah faktor yang penting dalam rawatan kanser yang merupakan penyakit dasar. menambahkan kandungan oksigen dalam darah yang sangat diperlukan untuk melemahkan virus kanser.

menyihatkan tubuh badan dan menyeimbangkan cas dalam tubuh melancarkan darah menyuburkan kesihatan ternakan membunuh kuman dalam udara
Kelebihan Garam Tissue Mineral


Mempunyai 84 jenis Mineral yang tidak terdapat dalam garam biasa.
Mengimbangkan tekanan darah.
Meningkatkan kekuatan badan dan oksigen di dalam badan.
Menguatkan struktur tulang (kalsium).
Kardiovaskular.
Angin Ahmar, migraine, kencing manis, darah tinggi, gout, batu karang
Kecantikan dan kesihatan kulit dan dalaman
Meleraikan gumpalan sel-sel darah merah
Menganjalkan saluran darah
Melarutkan sebarang pengumpulan kalsium dalam darah
Membekalkan zat mineral berbentuk ionik yang seimbang
Melaraskan kelancaran sistem saraf
Membantu pembaharuan semula sel-sel
Membantu pergerakan otot-otot usus
Keseimbangan mineral mensinergikan sistem metabolik dengan lebih sempurna
Menyelesaikan masalah kesihatan yang berpunca dari ketisakseimbangan minera
Membantu penyerapan vitamin dengan lebih sempurna
Membantu dalam penyembuhan penyakit kulit
Membantu menguatkan tenaga batin
Dan lain-lain.
Pelbagai khasiat dalam satu bentuk? Bagaimana hendak mendapatkannya?
Dijadikan Sebagai Air Minuman Harian.
Tidak sukar untuk mendapatkan khasiat yang terdapat didalam garam tisu mineral melalui Biocelltonic, segala khasiat yang anda perlukan boleh diperolehi dengan cara yang lebih mudah dan berkesan. Malah melalui formula Homeopati, ia akan meningkatkan daya penerimaan tubuh badan anda terhadap setiap bahan-bahan nutrien dan zat-zat makanan yang lain. Rumusan Homeopati didalam Biocelltonic juga mampu menyeimbangkan zat-zat makanan didalam tubuh badan anda agar sentiasa kekal sihat, bertenaga dan sukar untuk mendapat penyakit.
Amalkan mengambil Biocelltonic setiap hari dan jadikan ia sebagai makanan tambahan seisi keluarga. Biocelltonic, selain dikemam pada lidah, ia juga boleh dilarutkan kedalam bekas air minum (air masak sejuk @ mineral) dan dijadikan minuman harian seisi keluarga. Malah kekuatan Biocelltonic adalah lebih dari penapis air yang berjenama serta yang mahal harganya.
Untuk pengetahuan umum, Biocelltonic merupakan trofi @ piala kejayaan klinikal Dr. Azman dalam merawat pelbagai jenis penyakit tidak kira akut, kritikal atau kronik. Selain menggunakan sumber-sumber dari bahan galian, Biocelltonic juga terdiri dari remedi-remedi istimewa Dr. Azman hasil dari kajian beliau selama lebih 15 tahun dalam bidang perubatan moden, alternatif dan juga tradisional.
Biocelltonic adalah pilihan bijak..

BIOCELLTONIC
Formula homeopati yang terbukti secara klinikal mampu merangsang keseluruhan fungsi organ dan tubuh badan, melengkapkan kekurangan zat, vitamin & mineral, menyahtoksin dari tubuh badan hingga ke peringkat sel. Membantu pertumbuhan sel-sel baru yang normal dan sihat, menguatkan sistem pertahanan (imunisasi) badan untuk melawan penyakit dan menyembuhkan hingga ke akar umbinya. Sesuai untuk setiap peringkat umur, keadaan dan pelbagai jenis penyakit mahupun yang kritikal dan kronik. Baik untuk:

  • Rheumatism / Arthritis / GoutUrat saraf / Sendi
  • Alergi / Asthma
  • Darah tinggi / Stroke ,Kencing manis
  • Jantung, Buah pinggang, Gastrik / Ulser
  • Tumor / ketumbuhan
  • Migrain, Resdung
  • Dan pelbagai lagi.
Aturcara pemakanan:

Dimakan secara oral dengan cara diletakkan pada atas lidah atau bawah lidah dan dikemam hingga larut. Ia adalah manis dan mudah larut pada mulut.
Untuk kanak-kanak yang tidak boleh diberi cara kemam, boleh dilarutkan didalam air (masak sejuk @ air mineral) dan diberi minum.
Biocelltonic merupakan formula homeopati yang boleh diamalkan untuk jangkamasa panjang kerana ia tidak mendatangkan kesan sampingan dan tidak mengandungi bahan-bahan yang memudaratkan. Pengguna boleh mengurangkan dos sekiranya penyakit telah sembuh dan terus mengamalkan Biocelltonic sebagai pencegahan serta mengekalkan kesihatan.

Tips Biocelltonic:

Masukkan 6 biji kedalam tempat simpanan air minum (air masak sejuk @ mineral) untuk dijadikan air minuman harian seisi keluarga. Air yang diminum akan mengandungi pelbagai khasiat yang mampu mengembalikan dan menjaga kesihatan serta memastikan tubuh badan sentiasa bertenaga. Malah khasiatnya melebihi air dari penapis yang berharga ratusan ringgit.
BIOCELLTONIC hanya:
RM 50.00 (WM) RM 53.50 (EM) 120biji


Dapatkan segera.
Hubungi:
Dr. Azman (Tambun Perak), 013-529 7053
Dr. Abu (Anjung Tawas Perak) 019-455 1206 Puan Kamariah (Tambun Perak) 017-529 8997
(boleh call atau SMS)

Kami memerlukan wakil @ pengedar atau stokis dari kawasan atau negeri lain. Untuk maklumat lanjut hubungi Dr. Azman.

· No. 29 & 31 Lengkok Perpaduan, Taman Perpaduan, 31150 Hulu Kinta, Perak D.R
· No. 38 & 38A, Susuran Anjung Tawas, Jalan Kuala Kangsar, 30010 Tasek , Ipoh .
BIOCELLTONIC memenuhi keperluan nutrisi sel dan perubatan tubuh anda.