Cari Blog Ini

PROMOSI RAWATAN URUT, REFLEKSOLOGI DAN BEKAM DI AZBUDI DAMAI SPA 2018
PROMOSI RAWATAN AZBUDI DAMAI SPA

URUT, REFLEKSOLOGI ( RM 10.00 / 15 MINIT) 
BEKAM DI AZBUDI DAMAI SPA (RM 10.00 / 2 POINT)


AZBUDI DAMAI SPA akan mengadakan promosi rawatan Urut, Refleksologi dan juga Bekam bagi sepanjang bulan Syaaban, Ramadhan dan juga Syawal tahun 2018 ini. Selain untuk mereka yang sudah biasa dengan rawatan jenis ini, promosi ini juga bertindak sebagai kaedah memperkenalkan Perubatan Tradisional dan Komplementari kepada orang ramai yang berminat untuk mencubanya buat pertama kali.
SILA KLIK PADA GAMBAR MENGIKUT JENIS TERAPI YANG DIIGINKAN. LINK PADA WHATSAPP. ATAU HUBUNGI KAMI 0135297053/ 0175298997 UNTUK TEMPAHAN/TEMUJANJI
lOKASI: AZBUDI DAMAI SPA, 29 LENGKOK PERPADUAN, TAMAN PERPADUAN, 31150 ULU KINTA, PERAK

Urut, refleksologi dan juga bekam adalah salah satu kaedah untuk menyihatkan, merehatkan, menenangkan dan juga menyahtoksin tubuh badan terutamanya sebagai persediaan kesihatan tubuh badan menjalankan ibadah puasa di bulan Ramadhan ini dan juga sebagai langkah mengatasi masalah-masalah tubuh badan yang sering  berlaku selepas menyambut hari raya aidilfitri akibat makan berlebihan dan kekurangan rehat.


Juruterapi di AZBUDI DAMAI SPA adalah terdiri daripada jurterapi yang terlatih dan mendapat pentauliahan Sijil Kemahiran Malaysia (SKM) daripada Jabatan Kemahiran Malaysia (JPK), dan Persatuan Pengamal Utama Perubatan Naturopati Malaysia (MANIS).
Promosi ini adalah untuk tempoh terhad. Insya’Allah, AZBUDI DAMAI SPA akan memberikan perkhidmatan yang terbaik buat pengunjung-pengunjung kami.